Ik ben Greetje Hakvoort

Welkom bij Human & Horse Academy. Dagelijks ben ik bezig met het opleiden van het ruiter en paard. Human & Horse Academy is een veelzijdig opleidingscentrum, waar binnen- en buitenlandse ruiters terecht kunnen voor privélessen, bootcamps, clinics en opleidingen.

Human & Horse Academy heeft als doel duurzaam omgaan met paarden tot gemeengoed te maken. Dat is hetgeen waar ik iedere dag mee bezig zijn, met diensten die mensen en paarden helpen zich goed te voelen, er goed uit te zien en ook meer uit het leven met paarden te halen. Er wordt gewerkt vanuit verschillende trainingstechnieken en met behulp van schoolpaarden”. Ruiters val alle niveaus kunnen zo kennismaken met oefeningen, maar leren bovenal “voelen”.

Door het individuele karakter van de academie wordt telkens gekeken naar de wensen van een ruiter en paard. Altijd op zoek naar de beste “ontwikkelingsprikkel”. Zo zijn er ontwikkelingstrajecten in de Academische Rijkunst, Dressuur, Working Equitation, Eventing en uiteraard voor eigen omgang met paard. Verder biedt Guasha-Therapie voor mens en paard ondersteuning in het lichamelijk en mentale aspect. Deze methode heb ik zelf ontwikkeld en toegepast op paarden (2012). Sindsdien zijn er al veel therapeuten opgeleid en actief. Vanaf jonge leeftijd ben ik al bezig met verschillende rassen en ben inmiddels specialist met “probleemgevallen”. Kortom alle paarden zijn welkom.

Wil je graag kennismaken? Dat kan individueel, maar je kunt ook meedoen met onze workshops, clinics en opleidingen. Voor meer informatie of opleidingen, kijk op de opleidingspagina of neem gerust contact op via de contactgegevens.

Met vriendelijke groet,

Screen Shot 2017-08-06 at 10.59.29

Oprichtster Human & Horse Academy, Hotel and Events
Ridder In De Academische Rijkunst + Piaffe Ring
Oprichter Guasha-Therapie Voor Mens en Paard
Actief in Dressuur, Eventing, Springen en Working Equitation

Bekijk meer filmpjes op mijn YouTube kanaal