Human & Horse Hotel

Arrangementen

Naast alleen overnachtingen, bieden we ook het volgende aan

Ruiter & Paard Arrangement

 • Twee overnachtingen in een luxe kamer
 • Twee overnachtingen voor paard in luxe box of paddock (incl. stro/vlas).
 • Drie dagen onbeperkt toegang tot alle paardenfaciliteiten, waaronder een verlichte buitenbak, menfaciliteiten, mangerie en het stallencomplex.
 • Direct toegang tot alle paard- en menroutes van de Veluwe (gebruik kaart/GPS)
 • Mogelijkheid tot lessen bij Greetje Hakvoort (Human & Horse Academy)
 • Uitgebreid ontbijtbuffet en barvoorziening
 • NU: € € 109,50 p.p.

Groepsarrangement

 • Twee overnachtingen in Hotel Human & Horse in een luxe kamer.
 • Mogelijkheid tot 26 stallen, 7 paddocks en weide.
 • Drie dagen onbeperkt toegang tot alle paardenfaciliteiten, waaronder een verlichte buitenbak (40 x 100 meter) en de gezamelijke huiskamer (mangerie).
 • Direct toegang tot alle paard- en menroutes van de Veluwe (gebruik kaart/GPS).
 • Uitgebreid ontbijtbuffet, bar voorziening en gebruik eigen keuken.
 • Mogelijkheid tot groepsclinics
 • Paard huren? Neem contact op via het contactformulier.

NU: € 99,50 P.P.

Meetings & Events

 • Feest & Trouwerij, met fotograaf en koets
 • Paardenevenementen
 • Vergaderingen
 • Buitenactiviteiten, zoals fietstochten en wandelingen

 

Aanbod

 • Catering
 • Open bar
 • Gratis Wifi

Bekroond

Onze score op zoover.nl en booking.com

9.3

Zoover.nl

Score uit 14 reviews

9.1

Booking.com

Score uit meer dan 300 beoordelingen

Recensies

Wat bezoekers over ons zeggen

yvonne

Yvonne de Reus

★ ★ ★ ★ ★

Hele fijn plek. Qua Hotel en Training en buitenritten. In het hotel slaap ik erg goed. De bedden slapen fijn. Er is echt goed geïnvesteerd voor een prettig verblijf. Qua ontbijt zijn ze ook van alle markten thuis. Voor ieder wat wils en er is veel mogelijk. Wat extra fijn is… je kan boven de stal van je paard slapen.. en uitkijken op de paddock waar je paard staat! Super locatie om met je paard te verblijven. Stal en paddocks zijn allemaal mogelijk. Het ultieme buiten rijden kan daar. Weggetje over en je zit op de Veluwe. Brede en smalle paden…. je kunt er eindeloos rijden. En in het bijzonder: Hier worden trainingen gegeven die mij en m’n paard verder helpen in de ontwikkeling! Top opleiding.

Dit bij elkaar maakt dat ik er graag en regelmatig kom en zonder twijfel de 5 sterren als cijfer heb gegeven.

pauline

Pauline Kok

★ ★ ★ ★ ★

Wederom genoten van ons jaarlijkse ponykamp. Ditmaal met 22 man. Wat een super stek met een lekker zonnig terras, mooie stallen,lekkere bedden en hele vriendelijke mensen, die met alles meedenken.
Tot volgend jaar en bedankt!

romy

Romy Huisman

★ ★ ★ ★ ★

Mijn beide paarden voelen zich altijd super fijn op deze locatie. Ik zelf voel me hier ook welkom en ik voel me er thuis. Alles is bespreekbaar, zoals het gebruik van een paddock of de aanschaf van een baaltje hooi. We worden altijd vriendelijk ontvangen en je wordt over bijzonderheden altijd persoonlijk aangesproken (zoals bv een wijziging in het wedstrijd programma of dat er tijdelijk minder paddocks beschikbaar zijn vanwege een verbouwing). Er is een super fijne grote buitenbaan en een geweldige ‘kantine’ en terras met uitzicht over de rijbaan en paddocks. De lunch tijdens lesdagen of de consumpties die je kan bestellen zijn altijd heerlijk en netjes verzorgd. Een stukje comfort, ook voor jezelf! Nog een mooi voordeel is de prachtige omgeving waar je fijne buitenritten kunt maken. Ik kom hier regelmatig voor studiedagen, privéles of wedstrijden. Ik kom hier al een paar jaar erg graag!

ARTSUW

Het hotel met paardenstallen

Het hotel beschikt over sfeervolle kamers omgeven door landelijke uitzichten van Kootwijkerbroek. Het ontbijt zit bij de overnachting inbegrepen en wisselt iedere morgen. Het ontbijt wordt geserveerd in onze mangerie, waar gebruik kan worden gemaakt van de zitmogelijkheden op het terras, aan de bar en bij de open haard. Iedere kamer beschikt over klassieke meubels, zithoek, moderne badkamer, wifi, tv en hoogwaardige bedden. De kamers en aangename beslotenheid zorgen ervoor dat het Human & Horse Hotel wordt erkend als een van de meest bijzondere locatie om te overnachten op de Veluwe.

Overnachten Veluwe

Op een bijzondere locatie aan de rand van de Veluwe vindt u het Human & Horse Hotel. Dit is ideaal om te verblijven voor een overnachting op de Veluwe. De locatie is omgeven door fraaie wisselende landschappen, West-Europa’s grootste zandverstuiving, topattracties, beroemde musea en mogelijkheden om actief te zijn. Ook voor een weekend weg Veluwe met paard, overnachten Veluwe met paard of vakantie Veluwe met paard kunt u bij ons terecht.

De natuur in

Door de geschiedenis heen is de Veluwe een van de meest favoriete natuurgebieden geweest bij Nederlanders en ook nu blijft de omgeving mensen aantrekken uit alle landen. De locatie is uitermate geschikt om actief te zijn. Het hotel biedt mogelijkheden om te fietsen, te wandelen en om paard te rijden in de omgeving aan de hand van een kaart die wij hebben klaarliggen op de locatie. Het Human & Horse Hotel biedt u graag een unieke overnachting op de Veluwe of een onvergetelijk weekend weg op de Veluwe.

Van paardenverblijf tot stijlvol hotel

Human & Horse Hotel is gevestigd aan de toegangspoort van de Veluwe en omgeven door landelijke uitzichten. De sfeervolle hotelkamers en aangename beslotenheid zorgen ervoor dat Human & Horse Hotel wordt erkend als een van de bijzondere locaties op de Veluwe.


Prijzen Kamers

1 persoonskamer: € 75.-, inclusief ontbijt.
2 persoonskamer: € 95,-, inclusief ontbijt.
Voor 3 of 4 persoonskamer neem contact op.
* Exclusief toeristenbelasting (€ 1,95 p.p.p.n.)

Kosten hond: € 10.- per nacht
Kosten paard: € 25.- per nacht.

horse-stall

Paardenstalling

Gratis ontbijt

Gratis wifi

horse-rider

Paardenschool

Huisdieren toegestaan

Gratis parkeren